SUPERNOVA Chemistry

Details
Start:

november 16 - 10:00 pm

End:

november 17 - 05:30 am

Click to Register: https://www.eventbrite.be/e/supernova-chemistry-tickets-71146120963
Organizer

SUPERNOVA vzw

Website: https://www.eventbrite.be/o/supernova-vzw-26301703097
Venue

Waregem Expo

20 Zuiderlaan, 8790 Waregem

Waregem, Vlaanderen, BE, 8790

Jaarlijks klassevol evenement in Waregem gericht op een volwassen publiek. Verwacht een party met aangename verrassingen in een mooi decor.

✸ SUPERNOVA ? Chemistry ✸

Ondertussen is SUPERNOVA vzw al aan zijn 8e editie toegekomen. We kenden al 7 fantastische nachten en ook dit jaar proberen we opnieuw het beste van onszelf te geven. Ons streefdoel blijft hetzelfde: jullie een onvergetelijke avond bezorgen met als slagzin “Party in Style”. Dit jaar gaat alles door op 16 november en dit opnieuw in Waregem EXPO. Blokkeer de agenda en beleef opnieuw een avond vol spektakel en verrassingen met je vrienden!

✸ Het Concept ✸

SUPERNOVA is een jaarlijks klassevol evenement in Waregem met als rode draad een ster die zijn levenseinde bereikt heeft. Dit levenseinde zorgt voor een spectaculaire explosie, een SUPERNOVA genaamd. Deze houvast koppelen we ieder jaar aan een passend thema met een avond in stijl als resultaat. We trachten elke keer Waregem EXPO om te toveren tot een heuse feesttempel met een exclusief decor, aangename sfeer, special acts en een stijlvol publiek. Vaak worden we aanzien als het zoveelste galabal in het Waregemse, maar wij proberen ons net hieraan te onderscheiden. Wij bieden jullie een avond in stijl aan, op de muziek van all-round DJ’s en vol verrassingen! Avondkledij is niet verplicht, maar een net en verzorgd voorkomen wordt wel verwacht. We richten ons tevens ook op een volwassen publiek en hanteren daarbij een 18+ regel.

✸ Algemene Info ✸

☄ LOCATIE – Waregem EXPO (Zuiderlaan 20 – 8790 Waregem)

☄ DATUM – 16 November 2019

☄ DEUREN – 22.00 Uur

☄ DRESS CODE – Casual Chic, “Try black & red” (Graag een net & verzorgd voorkomen; hoodies, jogging, slordige kledij,… wordt GEWEIGERD.)

☄ THEMA – ? Chemistry ?

☄ REGELS – 18+ (Mensen jonger dan 18 jaar kunnen de toegang worden ontzegd ook als deze in het bezit zijn van een geldig ticket)

✸ Tickets ✸

€ 15 PRESALE (excl. online servicekosten)

Beschikbaar vanaf begin oktober, ook in locale cafés uit het Waregemse.

✸ VIP & tafelreservatie ✸

Enkel in voorverkoop en op aanvraag. Reserveer uw tickets door een mailtje te versturen via onze website.

✸ Artists ✸

To be announced!

✸ Website ✸

Home

✸ Partners ✸

To be announced!

✸ Specials ✸

Iedereen heeft recht op een feestje om nooit te vergeten, ook mensen met een beperking. Vandaar presenteert SUPERNOVA vzw met dit jaar een extra evenement specifiek voor de mensen met een verstandelijke of fysieke handicap. Dit gaat door de zaterdagmiddag VOOR SUPERNOVA zelf en is bedoeld om ook deze mensen te laten kennismaken met ons concept. We voorzien voldoende zitruimte en de nodige entertainment om ook hen een leuke middag te laten beleven.

OPMERKING: Dit staat volledig los van jullie vertrouwde party!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *