INFO

DATUM

18 November

LOCATIE

Waregem EXPO – Zuiderlaan 20 Waregem

TICKETS

ONLINE
Prijs: €20 per ticket (+ servicekosten).
Online tickets zijn nog te verkrijgen tot zaterdag 18 november 18.00h.

OFFLINE
Vermijd je liever servicekosten en wil je het nuttige aan het aangename koppelen? Koop dan je tickets bij onze voorverkooppunten: Treffer – Markt 28 – Ter Leie – Purly Fashion – De Toekomst – Bar Hermanos
Tickets zijn nog te verkrijgen tot zaterdag 18 november 16.00h.

LINE UP

OLIIVR B2B D. Gu(a)etta (Ibiza, Tomorrowland)
NO TRIXX (SUPERNOVA Resident)
Feliz (Hype-O Dream, Porcherie)
Jeroen Delodder (StuBru, Tomorrowland)
Djotty (Hype-O Dream, StuBru)

Veelgestelde vragen

Om het kort te houden brengt SUPERNOVA jaarlijks een feestje in Waregem Expo met als slagzin: party in style. De hal wordt omgetoverd tot een ware feesttempel met een exclusief decor, aangename sfeer, special acts en een stijlvol publiek. Verwacht een avond in stijl op de muziek van all-round DJ's en vele verrassingen.

Casual Chic “Try Black & Red”. Zwart & rood is geen verplichting maar een algemene richtlijn. Het enige wat we vragen is dat iedereen zich stijlvol aankleed. Gala-kledij is absoluut geen must, we verwachten alleen een net en verzorgd voorkomen. Trainers, hoodies, versleten kledij,… volstaan hierbij niet, hou er rekening mee dat u hierdoor de toegang kan worden geweigerd!

Ja. Om binnen te mogen op SUPERNOVA moet je minstens 18 jaar zijn. Mensen die jonger zijn worden zonder enige discussie geweigerd.

Ja, een vestiaire is aanwezig.

De toiletten zijn gratis.

Een foodtruck zal aanwezig zijn in onze relaxzone.

Er is een mogelijkheid om met de kaart te betalen. Om wachttijden te beperken, vragen we echter om zoveel mogelijk cash te betalen.

Tickets zijn vanaf midden september beschikbaar.

Om praktische redenen voorzien we geen shuttles meer. We raden je aan om een BOB te regelen of tijdig een taxi te reserveren.

Parkeren kan op de parking van Waregem Expo zelf, de Verbindingsweg, Parking van het Jeugdcentrum en op de Waregemse binnenring. Hoe vroeger je komt, hoe dichter je parkeerplaats.

De terugbetaling van de tickets van onze vorige editie heeft reeds plaatsgevonden. Deze kunnen niet meer terugbetaald worden.

De vouchers kunnen ingewisseld worden aan de kassa van de inkom.