Info

SUPERNOVA 🧪 CHEMISTRY

DATUM 📅

16 November

LOCATIE 📍

Waregem EXPO – Zuiderlaan 20, Waregem

DEUREN 🚪

De deuren worden vanaf 22u geopend.

TICKETS 🎟️

Zie ticketpagina.

LINE-UP 🎧

  • D. Gu(a)etta – Kokorico, SUPERNOVA
  • NO TRIXX – EXO, Niche Club
  • Proudmich – Tomorrowland, Rock Werchter
  • Maarten Vancoillie – Q-Music
  • DJotty – Hype-O Dream, StuBru

CONCEPT ⚗️

SUPERNOVA is een jaarlijks klassevol evenement in Waregem met als rode draad een ster die zijn levenseinde bereikt heeft. Dit levenseinde zorgt voor een spectaculaire explosie, een SUPERNOVA genaamd. Deze houvast koppelen we ieder jaar aan een passend thema met een avond in stijl als resultaat. Jaarlijks trachten we Waregem EXPO om te toveren tot een heuse feesttempel met een exclusief decor, aangename sfeer, special acts en een stijlvol publiek. Vaak worden we aanzien als het zoveelste galabal in het Waregemse, maar wij proberen ons net hieraan te onderscheiden. Wij bieden jullie een avond in stijl aan, op de muziek van all-round DJ’s en vol verrassingen! Avondkledij is niet verplicht, maar een net en verzorgd voorkomen wordt wel verwacht. We richten ons tevens ook op een volwassen publiek en hanteren daarbij een 18+ regel, wat voor nog een extra cosy gevoel zorgt.

RULES 🔞

18+. Personen die jonger zijn dan 18 jaar kunnen de toegang worden ontzegd en worden om geen enkele uitzondering toegelaten!

DRESSCODE 💃🕺

Casual Chic “Try Black & Red”. Zwart & rood is geen verplichting maar een algemene richtlijn. Het enige wat we vragen is dat iedereen zich stijlvol aankleed. Gala-kledij is absoluut geen must, we verwachten alleen een net en verzorgd voorkomen. Trainers, hoodies, versleten kledij,… volstaan hierbij niet, hou er rekening mee dat u hierdoor de toegang kan worden ontzegd!